Ventilationsfirma löser problem i Stockholm

Ibland blir det tokigt med ventilationen. Dofter från lägenheter eller restauranger kommer till grannarna. Men det löser en ventilationsfirma i Stockholm enkelt

Kristin hade köpt en ny lägenhet i Stockholm och längtat efter att få flytta in permanent. Nu hade flyttfirman precis lämnat lägenheten och trots att det var fullständigt kaos var hon lyckligare än på länge. Det var tidig eftermiddag och hon skulle plocka fram kex, sen var det dags att chilla lite i soffan.

Men så vid fyratiden fylldes rummet av thaimatsdoft. Hon älskade asiatiskt men doften i en lägenhet där maten inte fanns var inget vidare. Den blev starkare och starkare och runt nio var det som att befinna sig i restaurangens kök. Till sist lyckades hon somna för att vakna igen till samma doft. Ventilationen måste gå direkt till hennes lägenhet.

Ventilationsfirma fixade frisk luft

Så snart det blev måndag morgon så kontaktade hon ordföranden i bostadsrättsföreningens styrelse för att be om hjälp. Detta var ett husproblem och inte ett lägenhetsproblem, tänkte hon. De lovade att genast ta kontakt med en ventilationsfirma i Stockholm för att se till att få problemet ut världen en gång för alla.

Kristin flyttade till en vän under tiden som ventilationsfirman skulle jobba för att få frisk luft till hennes lägenhet. En vecka senare ringde de och sa att problemet var löst. Hon flyttade hem och väntade spänt på att kökspersonalen skulle börja laga mat. Klockan blev tre, fyra och kvällen flöt utan matos. Nu kunde hon andas ut och börja livet i nya lyan. För mer information se ventilationsfirmastockholm.se

18 Jun 2023