Vem är bäst på badrumsrenovering i Bromma?

Att välja nytt kakel och ny inredning till badrummet är kul. Men till en badrumsrenovering i Bromma behövs det också skickliga hantverkare som är certifierade.

Det är inte ofta man renoverar badrummet och att välja nytt kakel och ny inredning brukar därför vara roligt. Men ett nytt badrum kostar en hel del och för att man ska slippa problem med fuktskador och få ett badrum som håller riktigt länge krävs det också skickliga hantverkare. Därför ska man vara extra noga när man väljer hantverkare till sin badrumsrenovering.

De hantverkare man anlitar måste ha våtrumscertifiering och vara specialiserade på badrumsrenovering. Detta är också något som försäkringsbolagen kräver för att de ska betala ut ersättning vid eventuella fuktskador. Både plattsättare och elektriker måste ha särskild utbildning och vara certifierade och enklast kan därför vara att anlita en byggfirma som är specialiserade på badrumsrenovering.

Ta in offerter och referenser från företag specialiserade på badrumsrenovering

Säkraste sättet att ta reda på vem som är bäst på att renovera badrum i Bromma är att fråga vänner och grannar om tips på bra hantverkare. Man kan också be om referenser i samband med att man begär in offerter från olika byggföretag. Det är viktigt att man också ringer upp och kontrollerar referenserna och ställer frågor om badrumsrenoveringen och byggföretaget.

Ett riktigt byggföretag som har badrumsrenovering som specialområde kan arbeta med alla typer av material avsedda för badrum och vet hur man installerar dessa korrekt enligt gällande byggnormer. De upprättar också alltid ett protokoll över arbetet där det också står vilka olika typer av material som har använts.

22 Aug 2022