Tåliga fogfria golv i Stockholm

Om man ska lägga eller lägga om ett stort golv i en industrilokal, lagerlokal eller en annan stor yta är den bästa lösningen att kontakta de som lägger fogfria golv i Stockholm. Då blir det bra.

Stora lokaler utsätts ofta för hårt slitage. I industrilokaler kan det handla om kemikalier eller olja som hamnar på golven och fräter eller förstör om det inte är ett bra golv. Tunga transporter med truck eller pallyft sliter också hårt. Då behövs det ett golv som står emot och fortsätter att vara snyggt.

Det bästa man kan göra är att kontakta Stockholms Fogfriagolv AB. De har stor erfarenhet av olika verksamheters speciella behov. Det finns olika sorters fogfria golv men alla har det gemensamt att de är tåliga och starka.

De fogfria golven är tillverkade av en golvmassa som kan anpassas efter behov. Det finns golvmassa som står emot kemikalier eller har extra halkskydd. Alla golv är behagliga att gå på och man kan välja vilken färg man vill ha.

Fogfria golv är lättskötta, tåliga och hygieniska

Det är inte bara industri och lager som har stor nytta av de fogfria golvens goda egenskaper. Man kan också använda det i lokaler som har höga krav på hygien, exempelvis storkök och andra verksamheter som hanterar livsmedel.

Genom att det inte finns några fogar där smuts kan samlas blir golvet väldigt lätt att hålla rent och kan spolas av. Det blir också lätt att köra diskvagnar eftersom det inte finns trösklar eller skarvar att ta hänsyn till.

20 Jan 2022