Skaffa ett hårt och slitstarkt industrigolv

Ett epoxigolv eller massagolv är både snyggt och slitstarkt. Den speciella härdplastblandningen gör att ditt industrigolv inte dammar och inte blir repigt.

De moderna materialen är vida överlägsna de gamla när det gäller industrigolv. Det ställs stora krav på fabriksgolv, både när det gäller hygienstandard och prestanda vid dagligt slitage. Du får ett golv som inte dammar och som är hårt och tåligt. Du kan välja en färg som du gillar och få en uppfräschning av hela fabriken.

Industrigolv utan fogar

Man kan säga mycket positivt om de nya typerna av industrigolv, men framför allt är de lättstädade. Det finns inga fogar som samlar smuts, så hela hygienstandarden höjs med ett minimum av jobb. Städpersonalen gör rent snabbt och effektivt, och eftersom fläckar inte fäster, behöver golvet bara torkas av. Du har en repfri, fräsch och slät yta. Du kan också bestämma om du vill ha lite halkskydd på ditt golv med lite mer struktur. Det är lika lättskött men det kan ge mer säkerhet om det förekommer mycket spill och kladd av livsmedel i lokalen.

Det blir en trevligare och mycket renare känsla när man inte behöver sopa ett betonggolv. Har du ett sådant, lägger du helt enkelt massagolvet ovanpå och så har du ett nytt golv direkt. Ditt nya epoxigolv passar överallt i hela anläggningen och är representativt och snyggt. Även en lagerlokal får en känsla av lyx och komfort, och det finns inga trista sprickor eller fläckar, för det är enkelt att torka bort allt spill.

30 Apr 2022