Rörmokare i Stockholm - ROT-avdraget gäller

Det finns många anledningar till att du kan behöva hjälp av en VVS-montör i Stockholm. Vill du ha ett nytt badrum? Eller har du kanske problem med avloppet? Ring en rörmokare i Stockholm.

Rinnande rör, avlopp som luktar, eller en värmepump som behöver installeras. Ja, det finns många anledningar till att du kan behöva anlita en rörmokare i Stockholm. Som privatperson har du också rätten till att använda dig av ROT-avdraget. Avdraget gäller på själva arbetskostnaden för arbetet och ligger på 30%. Det finns dock olika krav som du måste uppfylla för att du ska ha rätten till detta avdrag och dessa finns på Skatteverkets hemsida. Firman måste också ha F-skatt för att de ska kunna erbjuda avdraget.

Rörmokare ger dig badrummet du drömmer om

Att ha ett hem du är nöjd med betyder mycket, och det är speciellt viktigt att du har ett badrum som du trivs med. En rörmokare kan hjälpa dig att skapa det badrum som du vill ha. När du planerar att renovera badrummet är det viktigt att du först sätter en budget och gör en plan för hur du vill att detta ska gå till. Tänk också på att det trots budgeten alltid finns en risk att det kommer att kosta lite mer, då det kan finnas oväntade kostnader.

För att hitta den rätta firman i Stockholm bör du fråga om kostnadsfria offerter. Då vet du redan från början vad arbetet kommer att kosta för att få badrummet som du drömmer om.

15 Mar 2022