Relining Stockholm - ett smidigt och hållbart alternativ

Vad är egentligen en relining i Stockholm? För många villaägare, fastighetsägare och BRF:er har ordet relining kommit som lite av en välsignelse. Man har kontaktat ett företag som genomfört en rörinspektion och detta då man misstänkt att stammarna inte håller måttet. I och med detta har man också varit inställd på ett kostsamt stambyte. Men, istället för ett stambyte har alltså alternativet relining i Stockholm presenterats.

En relining innebär att man inte behöver riva ut de gamla stammarna och ersätta dessa med nya sådana. Stambytet som förr var legio och det enda gångbara alternativet som rör och ledningar inte hållit måttet har idag fått konkurrens.

Istället för att riva ut stammar så används dessa som en mall att gjuta nya inuti: man anlitar ett företag för en relining i Stockholm och dessa sprutar in plast i stammarna. Den plasten härdar efter ett tag och genom detta så har man alltså helt nya stammar för exempelvis vatten och avlopp. Stammar som ligger inuti de befintliga.

Hitta rätt företag för en relining i Stockholm

Detta är lite av en revolution sett till hur ett stambyte påverkar livet negativt. Det är dyrt, det tar tid och det ställer till det rejält i vardagen för de som bor i en fastighet. Dessutom så återstår även att återställa exempelvis golv och badrum efter att ett stambyte skett. Med en relining i Stockholm slipper man allt detta: ingreppet kan göras utan rivning.

Givetvis så handlar mycket om att hitta rätt företag för projektet. En relining är ett relativt nytt fenomen så erfarenhet är viktigt. Likaså gäller för referenser som kan bekräfta både kvalitet och den nämnda erfarenheten. Och, man bör även se till att det lämnas garanti på jobbet. En relining i Stockholm ska hålla i minst 30 år så där omkring bör också en garanti finnas skriven. Med rätt företag så får ni ett smidigt, effektivt och prisvärt projekt utfört!

25 Sep 2022