Piffa till med hjälp av en målare på Kungsholmen

Ska du rusta upp lite på din tomt? Blommorna är på plats och gräset är grönt, nu är det bara staket som behöver få ny färg av en målare på Kungsholmen.

Det är härligt att bo i ett trevligt område på Kungsholmen, ett område där grannarna är glada och man slipper grannfejder. I alla fall än så länge. Hos grannarna är det fint och prydligt, man vill ju ändå visa upp sitt hem från dess bästa sida. Trädgården finns det inget att klaga på, men staketet har sett bättre dagar.

Det var inte länge sedan grannen fixade till sitt staket. Först trodde man att de hade bytt ut hela staketet. Men det visade sig att de hade anlitat målare som hade målat om det. Vem kunde tänka sig det, det såg nästan ut som nytt. Det väckte tankar om att det kanske var något man själv skulle göra.

Få en förändring med hjälp av en målare

Det kändes nästan som en lathet att inte måla staketet själv. Men bara tanken på det fick en att tröttna. Dessutom ville man ha ett fint resultat att visa upp. Hade man gjort det själv, hade man inte fått det man ville.

Ut kom en målare som inte var rädd för att arbeta. Han hade redan gett en offert och dessutom kunde han säga en tid då arbetet skulle vara färdigt. Han satt genast igång och började med förarbetet på staket. Det lönade sig verkligen att anlita en målare. Hör av dig till en duktig målare här: målarekungsholmen.nu

1 Oct 2022