När du behöver renovera hemma i Stockholm

Har du också blivit inspirerad av alla underbara färger som har invaderat färghandlarna i vår? Det glädjer oss att vi ser så många nya färger som är populära både inom klädmodet och i inredningen. Vi ser både blått som dominerar och som går mot mer grå nyanser och vi ser en hel del rosa i inrdening. Det är inte vilka blå eller rosa färger som är inne just nu, utan framför allt är det blått som går mott grått och även rosa som går mot grått. En annan färg som vi ser mycket av i vår är gult som också går mer mot grått. Det är mycket enkelt att kombinera dessa vårens färger då de alla går mot grått. Varför inte låte bostaden explodera av färger?

Blått som går mot grått

Vi ser en hel del av den blå färgen som färghandlarna kallas Urban Deco. Det är lite samma populära färg som var så inne under 1930-talet. Därav namnet "Deco". Badrum, som på bilden blir sköna oaser att ta ett avkopplande bad eller bara som rum för rekreation.

Rosa i både inredning som möbler

Vi ser mycket av rosa inredning i vår. Det är en rosa nyans som är mycket lätt att kombinera med beige eller grått. Det är en nyans som går mot puderrosa, en lite matt rosa färg som går mot ljust beige/grått.

Härliga gula kök som gör en glad

Gult kommer starkt i år, mer än under förra året. Vi ser den både i klädmodet och i inredningar. Det är allt från gult i pastellnyanser till en mer "smutsig" gul färg som går mot senapsgult.

Grönt är skönt med Salvianyans

Den så populära gröna färgen som går mot Salvia fortsätter vara populär även i år. Här ser vi Salviagrön tapet tillsammans med en ljusare nyans i grönt och schack-rutigt. Även den Salviagröna färgen är lätt att kombinera och skön att inreda med.

Anlita renoveringsfirma för inredningen

När du känner för en ny inredning är det bäst att anlita en firma som är duktig på detta. När det kommer till renoveringar är det viktigt att det görs på ett så professionellt sätt som möjligt. Om du gör det på ett fackmannamässigt sätt höjer du värdet på bostaden. Om du gör det på egen hand är det risk att du i stället sänker värdet på bostaden. Letar du efter en hantverkare för renovering i Stockholm kan du läsa mer här: https://www.renoveringstockholm.biz.

12 Mar 2019