Massagolv utan fogar funkar fint för de flesta lokaler i Göteborg

Massagolv passar många företag i Göteborg. Särskilt där hygienen är viktig och slitaget är stort. Ett fogfritt golv är ett direkt krav för vissa verksamheter.

Du som väljer ett slitstarkt massagolv behöver inte oroa dig för att behöva rengöra några fogar. Den här typen av golv är nämligen helt fogfria, och lämpar sig extra bra för verksamheter där golvet annars lätt tar stryk. Ofta är det i fogarna de största problemen med slitage uppstår.

I verksamheter där hygien är särskilt viktigt, till exempel inom vård och omsorg eller där olika typer av kemikalier används, kan ett fogfritt golv vara helt nödvändigt för att kunna upprätthålla rätt standard i lokalerna. Utan fogar finns ingenstans för smuts att gömma sig, och du kan vara säker på att ett golv som ser skinande rent ut faktiskt är det.

Massagolv tål hårda tag i Göteborg

Ett massagolv i Göteborg kan passa verksamheter som till exempel storkök, lager, parkeringshus, tryckerier, butiker, restauranger, sjukhus, livsmedelsindustrier och hotell. Med andra ord: en lång rad olika verksamheter. Det skulle vara lättare att lista verksamheter där ett massagolv inte skulle passa. Den listan skulle nämligen bli ganska kort.

Du som vet att verksamheten i din nya lokal kommer slita hårt på golven, bör alltså överväga ett rejält massagolv som används inom industrin. Även om du själv inte skulle definiera verksamheten som industriell är det bättre att ta det säkra före det osäkra, för att vara säker på att inte behöva lägga om golvet. Ett massagolv är aldrig fel.

27 Jul 2022