Kvalitativa fönster från fabriken i Småland

Med miljövänliga, moderna fönster kan du få ett klassiskt intryck som passar husets estetik och stil. Olika storlekar och typer av fönster gör valet lätt.

Varje hus har fönster, och olika sådana. Kanske finns det takfönster, vindsfönster, källarfönster eller fönsterdörrar. Klimatet som råder i Norden gör att det behövs ordentliga, kvalitativa fönster som håller. Med ett brett sortiment av olika glas att välja på finns det något för alla, oavsett var fönstret ska monteras.

Det går att kombinera olika format för att få till den där lyxiga känslan med unika glasytor i en spännande form. Glas är tacksamt på det sättet, det går att göra mycket! Glaset lämnas med 10 års garanti vilket är en garanti mot rötskador på färdigmålade fönster från fabriken.

Val av fönster – du gör valet

När du överväger att byta fönster kan det vara svårt att veta vilket slags fönster du ska välja. Ta gärna med detta i beräkningarna när du funderar:

  • - rätt material; med träfönster finns vetskapen om att det håller i längden
  • - rätt energivärde; med energieffektiva fönster sparar du på uppvärmningskostnader och får ett skönare inomhusklimat utan kallras
  • - rätt utseende; med rätt modell smälter fönster in bättre med din byggnadsarkitektur

I och med att det går att själv bestämma hur ett fönster ska se ut tillverkas de på beställning i exakt det format du önskar. De vanligaste standardmåtten brukar finnas på lager. Finns det fortfarande osäkerhet om hur du ska gå tillväga så kontakta experterna för personlig rådgivning. Det kan du göra här: fonster.net

18 Aug 2022