Industrigolv är ju det allt vilar på

Man vet ju att det alltid blir bäst om man börjar på golvet och jobbar sig upp. Detta gäller även industrigolv som ska klara all belastning och vara tåliga. Ett bra grundarbete är nödvändigt.

Börjar man med att göra det rätt från grunden så brukar det bli bra. Ett industrigolv är inget undantag, särskilt som det oftast blir belamrat med maskiner och hyllor som är väldigt svåra att flytta på om man skulle behöva göra om det.

Det finns företag som har valt industrigolv som sin nisch för att de är bra på det. Utmärkande för ett tåligt golv är att det skall tåla hård belastning, slitage, oljor och kemikalier men dessutom vara elavledande. Det blir så bra eftersom det ligger mycket välgjort arbete bakom.

Industrigolv är en investering som lönar sig

Det låter kanske lite tråkigt med industrigolv men det behöver det inte vara. Numera finns det olika färger att välja mellan så det behöver inte blir en stor grå yta. Golvet kan läggas på de flesta underlag, men man måste göra lite förarbete om det ska bli bra. Man får blästra och slipa så att det blir jämnt och fint.

Så kommer nästa steg och då ska man göra det som heter att prima och det innebär att man gör så att massan som skall läggas på klistrar fast sig ordentligt. Till sist lägger man på golvmassa som blir det slutliga golvet. Klart! Golvet håller år ut och år in, så det är en lönsam investering.

20 Sep 2021