Golvslipning i Stockholm - ett smart alternativ

Med proffsig golvslipning i Stockholm får du nytt golv utan att behöva lägga nytt. Spara tid och pengar med golvslipning och du kan även använda ROT-avdraget när du anlitar en golvslipare.

Genom åren blir trägolv utsatta för många påfrestningar. Möbler släpas över golvet, det har tappats verktyg och barnleksaker och ett oräkneligt antal andra saker på det sedan golvet lades. Det en gång så skinande furugolvet har sakta börjat förlora sin glans. Sprickor har börjat uppstå och flisor har lossnat. Ni har börjat fundera på att lägga nytt golv, men det känns samtidigt som ett stort projekt. Det behöver dock inte vara så komplicerat. Det finns mer under ytan, så att säga, om ni väljer att ta hjälp av någon som jobbar med golvslipning i Stockholm. Då kan ert gamla golv bli som nytt.

Förvandla ert gamla golv till nytt med golvslipning

Det är ett smart drag att låta slipa sitt golv istället för att lägga nytt direkt. Har dina golvplankor tillräcklig tjocklek kan de duga för en golvslipning, och då blir golvet som nytt igen. Naturligtvis kan du, om ditt golv inte uppfyller kraven för slipning, också få hjälp med att lägga helt nytt golv. Du har även möjlighet att utnyttja ROT-avdraget när du begär hjälp med hantverkstjänster i hemmet. Det innebär att du får en skattelättnad när du anlitar en hantverkare. ROT-avdraget ligger idag på 30 procent. Har det blivit dags att förnya ditt golv hemma så ta kontakt med din golvslipare. Läs mer om - på denna sajt: https://www.golvsliparnastockholm.nu/

5 Feb 2022