En smed i Stockholm har många arbetsuppgifter

Det finns många anledningar att anlita en erfaren smed i Stockholm. En smed har bred kunskap och erbjder det mesta inom smide i stål, aluminium och järn.

Det är inte alla som vet vad en smed pysslar med. En arbetsdag som smed skiljer sig från dag till dag och det är ett varierat och spännande yrke. Ena dagen kan det vara arbete med ett staket och en annan dag reparation i en bostadsfastighet. När det gäller montage och tillverkning på byggen och i industrin utförs det i dag av en smed.

Dagens smeder är välutbildade och kompetenta. En skicklig smed behärskar olika svetstekniker i olika järn- och stålmaterial. Du kanske önskar dig ett föremål som du har designat själv. Om en kund önskar någon form av specialdesignade smiden så fixar en smed det samt även monteringen av dessa.

Du kan beställa en ramp av en smed

I Stockholm och i övriga samhället finns det trappor i olika utföranden. På många ställen behöver det kompletteras med en barnvagns- och handikappramp. Det gör det enklare att ta sig upp och ned med barnvagn, rollator, rullstol eller permobil. När det är dags att bygga en ramp kan du anlita en smed.

De har kunskap om de lagar och krav som gäller när det ska installeras en ramp. Om det gäller en äldre fastighet kan det behövas en ramp med specialmått. Det kanske inte passar med de standarramper som finns på marknaden. En smed kan utforma en ramp så den passar perfekt för dina önskemål och behov.

23 Nov 2022