Dags att bygga fritidshus i Stockholm

Vad kan vara bättre än att ha en plats att retirera till när man behöver vila. Det kan bli möjligt om man väljer att bygga fritidshus exempelvis i Stockholm.

De hade sparat länge, Anita och Kristian. Anledningen var en dröm som de båda delade. De ville ha ett fritidshus någonstans nära Stockholms stad men ändå på landet nära havet. Nu hade en möjlighet dykt upp och de satte sig ner för att se över finanserna. De hade varit i kontakt med en mäklare som berättat lite om finansiering.

De kollade konton och räknade på om lån krävdes. Ett möte var bokat med en byggfirma för att få lite information om hur mycket det skulle kosta om företaget byggde deras nya fritidshus. För det var inte ett hus det hittat utan mark som var perfekt för dem att tillbringa sin lediga tid på.

Byggföretaget perfekt för att bygga fritidshus

Både Anita och Kristian hade ett stort leende på läpparna när de lämnade byggnaden där mötet var. Det hade varit ett givande möte där företaget verkligen visade att de kunde bygga fritidshus. Hemma i deras dator låg redan ett mail med olika förslag de skulle titta på. Men att byggföretaget skulle bygga deras fritidshus var bestämt.

Redan samma kväll hade de bestämt vilket hus de ville ha och skickat information till byggföretaget. De skulle i sin tur skapa en offert där de skulle kunna se alla kostnader specificerade. Dessutom skulle offerten även innehålla information om rotavdraget vilket skulle sänka arbetskostnaderna en hel del.

31 May 2023