Byggstädning efter avslutat bygge är viktigt

Ni har renoverat och byggt till kring ert bostadshus. Föreningen vill nu även ha hjälp med att städa upp efter det avslutade bygget. Ni behöver då anlita någon för hjälp med byggstädning.

Er bostadsrättsförening har precis avslutat ett rejält bygge. Ni såg i slutet av förra året att föreningen hade mer pengar än ni trodde och därför kunde ni alltså sätta igång att bygga om sidan på huset och bygga ut era garage. Ni hade inte alls planerat att detta skulle ske nu eftersom ni inte trodde att det fanns några pengar. Men det fanns pengar och det räckte till en renovering av husets kortsida och att bygga ut nya garageportar. Ni anlitade en firma som kom och fixade allting åt er. De höll på med bygget under ett par månader, men nu står allting klart och ni kan äntligen ställa in era bilar i garage allihopa. Det är nämligen inte alla som har fått tillgång till garage tidigare.

Nödvändigt med byggstädning

Nu behöver ni skaffa någon som kan komma och ta hand om byggstädningen åt er. Byggstädning efter ett bygge är nödvändigt eftersom det behöver göras på rätt sätt. Allt material som ska slängas behöver gås igenom och sedan sorteras så att det slängs på rätt plats. En firma kan komma och ta hand om allt ert avfall som blivit efter bygget. Nu när allt är klart med renovering och bygge så vill ni ju självklart också att det ska se fint ut. Ni bokar in en firma för hjälp med byggstädning direkt.

6 Nov 2021