Behöver du riva en del av ett hus i Stockholm?

I stället för att riva ett hus i Stockholm och bygga ett nytt större, blir det ofta billigare att riva en vägg eller ett tak, bygga ut och renovera det du har.

Att riva ett helt hus för att bygga nytt är förenat med stora kostnader och det är inte alltid nödvändigt. Äldre hus är ofta välbyggda och om det bara blivit för litet går det att bygga till på olika sätt. Företag som arbetar med att riva hus är skickliga på att riva delar av en byggnad utan att skada resten.

Vill du inreda vinden med ett par extra rum kan du göra vindskupor och få generöst med utrymme i huset. Kontaktar du företaget som utför rivning kommer de på besök och diskuterar vilka möjligheter det finns till förändring. Kanske blir det bättre att riva en yttervägg och bygga till ett par extra rum vid sidan av köket.

När man river en del av ett hus i Stockholm

Företag som arbetar med husrivning i Stockholm gör också det som kallas lättrivning. Det innebär att de kan riva väggar inomhus, innertak, kakel eller köksinredning. Det är ett tungt och dammigt arbete och ger stora mängder material som behöver sorteras och transporteras bort.

När du anlitar ett väletablerat företag som utför husrivning i Stockholm har de fordon och maskiner som kan ta hand om allt överblivet material på ett ansvarsfullt och miljövänligt sätt. När rivningsarbetet är klart städar de upp platsen efter det gamla och något nytt kan ta sin början.

19 Jun 2022