Är golvslipning ett alternativ i Göteborg?

Hantverkaren i Göteborg kan genom golvslipning göra trägolven vackra igen. Något att tänka på när golvbyte behövs men man vill ha kvar trägolven i huset.

Det gamla huset hade renoverats i en stil som fortfarande kändes genuin. Det enda som var kvar var de slitna och fläckiga golven. Maria hade blivit olycklig när de kom på tal. Hon älskade dem och tyckte om att de bar på en lång historia. Maken Hans var däremot inte lika nostalgisk och tyckte att det var nonsens. De kunde lägga in ett trägolv som såg likadant ut. Då skulle det inte bli någon skillnad alls.

Maria höll inte med sin make och kämpade in i det sista innan de beslutade sig för att bjuda hem en vän som jobbade med golv. Fråga honom om det fanns något liknande på marknaden.

Golvslipning ett val för huset i Göteborg

När kompisen Johan kom lotsade de honom direkt in i vardagsrummet. Han förstod först ingenting då han förväntade sig middag. När han insåg deras dilemma bad han dem båda gå till köket och låta honom titta på golvet i fred.

När han sen kom ut till ett dukat bord och såg deras förväntansfulla blickar sa han: Ser ut som om ni behöver ett nytt fint golv. Hans log stort och gjorde segergest. Men Johan fortsatt: Det behöver inte innebära helt nytt. Hyr in en firma som gör golvslipning i Göteborg så kommer alla besökare att tro att ni lagt in ett nytt golv och inte att ni slipat det gamla. Läs mer om golvslipning på den här hemsidan: golvslipninggöteborg.com

4 Apr 2022